NÁRAMEK TROMLOVANÝ Z AMETYSTU
search
  • NÁRAMEK TROMLOVANÝ Z AMETYSTU
  • NÁRAMEK TROMLOVANÝ Z AMETYSTU
  • NÁRAMEK TROMLOVANÝ Z AMETYSTU

NÁRAMEK TROMLOVANÝ Z AMETYSTU

590,- Kč

Není daň

Chcete být výjimečná?

Noste šperky Jewels by Romi!


Náramek, který se také velmi hodí do všech sad náramků z ametystu. Lze jej doplnit náramky z pokovených hematitů v barvě zlaté nebo klasickými antracitovými hematity. Vznikne pak nádherná sada náramků, která nezůstane bez povšimnutí.


JE TO PROSTĚ ELEGANTNÍ KOUSEK PRO PŘÍLEŽITOST, KDY CHCETE BÝT OPRAVDU VYJÍMEČNÁ.

Věřím, že si šperky Jewels by Romi prostě zamilujete, jinak to totiž nejde!

Barva: Fialová
Kov: Zlato
Velikost náramku: 15 cm
Počet Poslední kusy skladem

Náramek jsem vytvořila z krásného fialového ametystu z oblých oválků, které jsou nepravidelné a mají různý tvar. Proto je náramek opravdu jedinečným kouskem, který upoutá pozornost právě díky své nepravidelnosti. 

Nalaďte se svůdnou elegancí lesklého nepravidelného ametystu ve tvaru oválků, který je proložen jemnými bižu korálky v barvě zlata.

Náramek je z tromlovaných kamenů, což jsou  minerály jemně vyleštěné, které mají hladký povrch a velmi živé barvy.  Minerály nemají specifický tvar, jsou to prostě nepravidelné oblázky.

- velikost minerálů - oválky cca 1 cm

- náramek je navlečen na pružinku

- velikost náramku 15/16 cm

- uvedená cena je za 1ks náramku

Tvar, barva i velikost minerálů může být rozdílná.

Vyberte si z kolekce Jewels by Romi a oblečte se šperků z minerálů!


Jak pečovat o náramky Jewels by Romi

CO JE AMETYST?

Ametyst je druh křemene, který se vyskytuje ve vyvřelých, metamorfovaných a sedimentárních horninách. Je klasifikován jako polodrahokam s tvrdostí podle Mohsovy stupnice 7. Ametyst je již po staletí oblíbený ve šperkařství a zůstává populární pro svou mimořádnou krásu, trvanlivost a cenovou dostupnost.

 

VĚDĚLI JSTE, ŽE?!

Ametyst je nejoblíbenější fialový drahokam na světě! Všichni lidé narození v únoru mohou prohlásit ametyst za svůj oficiální kámen narození. Ačkoli se ametyst vyskytuje na mnoha místech po celém světě, ve Spojených státech se nachází pouze jeden komerčně provozovaný ametystový důl, Four Peaks Mine, který se nachází v Arizoně.

 

LÉČIVÉ ÚČINKY AMETYSTU:

Ametyst je kamenem duchovnosti a spokojenosti. Předpokládá se, že zvyšuje vášeň a kreativitu člověka a je minerálem čistoty ducha i duše. Je to nejvhodnější kámen pro meditace a pomáhá nalézt cestu k vyššímu duchovnímu poznání. Pomáhá také objevovat lásku a pokoru k sobě i druhým. Je to kámen inspirace, směřuje naši mysl k tvoření a zároveň v nás probouzí zdravou intuici.

 

 

 

Minerál Hematit

Doporučujeme